Vinaora Nivo Slider 3.x

De inspiratiebron voor Vries Draait Door is de jaarlijkse Top 2000. Muziek van en voor iedereen. Iedereen heeft wel een bepaalde emotie, beleving of herinnering aan een popsong: eerste liefde, eerste kind en ga zo maar door. Ook al heb je niks met een bepaalde popsong, je begrijpt het gevoel dat een ander bij die popsongs kan hebben vaak wel. Het is een gevoel dat je makkelijk kan delen zelfs met een vreemde. De muziek is het bindmiddel, een ideaal thema voor een feest en een mooie manier om als dorp iets voor elkaar en voor een ander te doen.

Vries Draait Door is een jaarlijks terugkerend evenement.

Voorgaande jaren ging de opbrengst van de entreekaarten naar VAKO, zaalvoetbalvereniging Reuz, volleybalvereniging SURF, de kinderspeldagen en de harmonie uit Vries.

Dit jaar gaat er een donatie naar de ijsverenigingen van Vries en Donderen.

Voor verenigingen:
Heeft u als vereniging belangstelling om volgend jaar mee te doen, neem dan contact op met Mathilde Leonore via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U als vereniging of club zoekt dan bijvoorbeeld sponsors voor de muziek, promotie van het feest om daarmee de organisatie te ondersteunen. Hoe meer mensen hoe hoger de opbrengst voor uw vereniging zal zijn.

Sponsoren